Ets a: Portada > Llar d'Infants Municipal Els Eixerits > Activitats


Activitats

 

El desenvolupament de totes les activitats del centre estan programades per tot l'Equip Educatiu. Pretenem fomentar un aprenentatge constructiu, significatiu i globalitzador partint en tot moment del joc, ja que, el joc és la situació educativa principal de l'infant.

 

Potenciem activitats individuals, en petit grup, col·lectives i amb tots els infants del centre. La programació d'activitats, organització del temps, espais i materials són flexibles, ja que responen en cada cas, als interessos reals dels infants, respectant les seves necessitats físiques, psíquiques i emocionals.

 

Totes les activitats a estan orientades a desenvolupar les diferents capacitatats humanes. Les activitats que proposem s'ordenen i s'organitzen entorn les àrees curriculars.

 

  • Descoberta d'un mateix i dels altres: ens referim a la construcció de la identitat psicològica de l'infant, les competències en l'àmbit Psicomotriu, l'assoliment de l'autonomia, les interaccions socials, l'adquisició d'hàbits de salut, higiene i nutrició, la construcció de l'autoestima, l'autoconcepte i la pròpia imatge.

  • Descoberta de l'entorn: ens referim a l'adaptació a la llar, al meci físic i social, als companys i als adults, a l'exploració, manipulació i observació dels objectes i al joc.

  • Comunicació i llenguatges: aquesta àrea inclou totes les formes possible de comunicació que els éssers humans som capaços d'utilitzar: El llenguatge verbal, matemàtic, musical, plàstic, corporal, audiovisual i informàtic.


Els pares i mares també poden participar en la vida de la llar en diverses activitats: festes, sortides, recerca i construcció de material, tallers, etc.

 

 

UNITAT DE PROGRAMACIÓ ELS ESPAIS DE LA LLAR

adaptacio-espais-048.jpg Aquest és el nostre mural dels espais de la llar que tenim al rebedor. En aquest mural estan representades totes les classes de la nostra escola. És molt maco, oi!!

 

adaptacio-espais-054.jpg

 

 

 

 

Mireu quin raconet més agradable per llegir una estoneta amb el vostre infant...© Castellvell del Camp, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Baix Camp. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo