Ets a: Portada > Llar d'Infants Municipal Els Eixerits Apunts d'interèsApunts d'interès

Apunts

Apunts que interessen

Pares i mares:

Em volgut crear un espai en el que penjarem informació de diferents temes per compartir amb vosaltres i que creiem que pot ser del vostre interès. 

XERRADA DE PRIMERS AUXILIS PER A NADONS

El proper dia 14 d'abril  a les 10,30h. hi haurà una xerrada a les golfes del Mas Pintat. El tema a tractar serà "PRIMERS AUXILIS PER A NADONS". Pares i mares, serà molt interessant.

 

En aquests moments, aprofitant que aviat serà la diada de Sant Jordi i com és constum a Catalunya, regalarem llibres i contes a grans i a petits. Per aquest motiu entre d'altres, ens agradaria fer unes recomanacions. 

Per als més petits de la casa, penseu en els contes clàssics de sempre com: Els tres porquets, la Caputxeta Vermella, La rateta que escombrava l'escaleta...perqué els hi encanta escoltar i mirar aquests contes quan més vegades millor, a més de passar una bona estona en companyia dels petits. Esperem que us hi animeu!

 

Pel que fa als més grans, papes i mames, hi ha un llibre que us pot assessorar en el moment de dir NO als vostres fills, tot i que no us agradi massa fer-ho, però que ajudarà als vostres fills en el desenvolupamet de la  personalitat i a l'adaptació a aquest món ple d'entrebancs.Us facilitem el títol del llibre i un enllaç per a que podeu veure la sinopsis.

 

images.jpg

Llibre recomanat: SABER DIR NO 

Autor: ASHA PHILLIPS

 

una-ma-de-contes.jpgUNA MÀ DE CONTES

Us volíem parlar d'una adreça web que pot ser del vostre interès. Es tracta d'una ma de contes. En aquesta pàgina podreu trobar un ventall ampli d'opcions per a que els vostres fills puguin veure, llegir o escoltar un conte. Si, si, aquesta pàgina us facilita les tres opcions i les podeu fer per separat o juntes. A més, també hi ha tallers per fer dibuixos i després es poden reproduir tal i com ho han pintat els vostres fills. Tallers de retall i reproducció, de contes il·lustrats... bé es tracta d'entrar i donar un cop d'ull. Aquesta pàgina està dirigida a tots els públics. Ja veureu com gaudireu d'aquesta pàgina, és molt interessant. Us animem a entrar-hi i investigar.  

una-ma.jpgAmb el suport de:

© Castellvell del Camp, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Baix Camp. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo