Ets a: Portada > Llar d'Infants Municipal Els Eixerits > Benvinguda


logo

Benvinguda

 

En aquesta llar es promou l'adqusió dels sentits, el moviment, el llenguatge, el pensament, l'autonomia personal la sociabilitat, la personaliat, etc. L'objectiu és que els infants creixin feliços físicament, mentalment, emocionalment i socialment. És un espai de treball conjunt entre l'equip docent, les famílies i els nens i nenes.

Com funcionem?

Aquest llar és de titularitat municipal i està gestionada per la Fundació Educació del Grup Sagessa. La Regidoria de Política Social i Família és la responsable del seguiment i supervisió del funcionament de la llar i treballa en estreta col·laboració amb la Fundació FAS Educació. 

 

L'equip per atendre l'educació dels infants està format per:

 fotos-neu-i-grup-mestres-197.jpg 

 

--> Per una Directora, que coordian totes les activitas educatives i pedagògique del Centre, ralitza tasques d'administració, gestió i atenció directa amb els infants.

--> Per les Educadores, una per a cada grup, ecnarregades de la cura dels inants, tot vetllant per la seva educació, benenstar i seguritat.

--> Per les Educadores de suport, una monitora de menjador. 

--> Pel personal de neteja i manteniment del centre.

 

 

 

Els infants s'agrupen segons l'edat:

 

--> Aula de P-0: 1 Classe de 8 infants de 4 a 12 mesos.

--> Aula de P-1: 2 classes de 13 infants de 12 a 24 mesos un total de 26 places.

--> Aula de P-2: 2 classes de 18 infants de 24 a 36 mesos un total de 36 places.© Castellvell del Camp, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Baix Camp. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo