Ets a: Portada > Notícies

Notícies


 • ESCOLA SANTA ANNA - PREINSCRIPCIONS I PORTES OBERTES

  ESCOLA SANTA ANNA - PREINSCRIPCIONS I PORTES OBERTES


  Benvolgudes famílies,

  Us informem que el període de Preinscripció (només alumnes nous) per al curs 2021-22 serà:

  - del 15 al 24 de març de 2021: per als alumnes d'Educació infantil i primària
  - del 17 al 24 de març de 2021: per als alumnes de l'ESO (Educació Secundària)

  Aquest curs, el procés de preinscripció serà telemàtic a través de la web del Departament d'Educació:  preinscripcio.gencat.cat 
  Per a les noves famílies que vulguin fer la preinscripció a la nostra escola hem preparat unes sessions de Portes obertes  (semipresencials) seguint les instruccions del Departament d'Educació per tal de garantir la seguretat en front la COVID19.

  Us adjuntem el cartell informatiu i el link per sol·licitar participar a les portes obertes


  Us esperem!


  Més


 • SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE TARRAGONA: GESTIÓ D'ESPÈCIES PLAGUA I ESPÈCIES INVASORES

  SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE TARRAGONA: GESTIÓ D'ESPÈCIES PLAGUA I ESPÈCIES INVASORES


  La Diputació de Tarragona ha atorgat a l'Ajuntament de Castellvell del Camp una subvenció de 1.186,16 € dins el programa de reducció d'espècies plaga i una subvenció de 251,28 € dins el programade reducció del mosquits, mosca i vespa asiàtica.


  Més


 • SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE TARRAGONA: MILLORA DE LES INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENT DELS CONSULTORIS MÈDICS DE TITULARITAT MUNICIPAL. EXERCICI 2020

  SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE TARRAGONA: MILLORA DE LES INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENT DELS CONSULTORIS MÈDICS DE TITULARITAT MUNICIPAL. EXERCICI 2020


  La Diputació de Tarragona, en la Junta de Govern d'1 de desembre de 2020, va atorgar a l'Ajuntament de Castellvell del Camp una subvenció de 1.411,90 € corresponent a lsa subvenció per a la millora de les instal·lacions i equipament dels consultoris mèdics de titularitat municipal. Exercici 2020.


  Més


 • Aprovació d’un nou termini per a la presentació de sol·licituds per a l'atorgament d’ajuts als usuaris de la Llar d’infants municipals “Els Eixerits”


  Aprovació d’un nou termini per a la presentació de sol·licituds per a l'atorgament d’ajuts als usuaris de la Llar d’infants municipals “Els Eixerits”


  Us adjuntem Decret Alcaldia on podeu consultar el nou termini per a la presentació de sol·licituds.
  Les noves sol·licituds es podran presentar entre el 18 de gener i el 31 de gener de 2021


  Més


 • BENVINGUT NADÓ A CASTELLVELL DEL CAMP

  BENVINGUT NADÓ A CASTELLVELL DEL CAMP   

  Aquest matí hem donat la benvinguda al primer nadó d'aquest 2021 a Castellvell del Camp, la Martina.


  L'Alcalde ha fet entrega a la mare de la Martina d'un paquet de bolquers reutilitzables que cobreix els sis primers mesos. Amb aquesta entrega volem donar l'enhorabona a la Martina i als seus pares.


  Amb aquest programa que seguirà amb tots els nadons de l'any 2021, volem mostrar també el nostre compromís amb el medi ambient, disminuint els residus i contribuint a un món més sostenible per a les generacions futures.


  Més


 • COMUNICACIÓ DEL VEREDICTE DEL JURAT DEL VII CONCURS DE NARATIVA LLIURE EN CATALÀ "EL PORTAL"


   


  Més


 • CASTELLVELL CAPDAVANTER EN INNOVACIÓ. AQUEST ANY, LA BANYA ES PODRÀ PAGAR PER BIZUM


  La pandèmia ens ha trastocat molts plans.  Però no és menys cert que també ens ha donat l’oportunitat de reinventar-nos i adaptar-nos als nous temps, comunicacions i feina telemàtica...

  Aquest any, degut a la pandèmia, no podrem fer el multitudinari sopar popular amb el pa torrat i la llonganissa cuites a la brasa als carrers del poble. Malgrat les circumstàncies que vivim, no volem trencar l’esperit de la festa que consisteix a “fer pagar” per passar pel poble als centenars de reusencs que ho fan cada dia.

  Per això hem habilitat a possibilitat de fer un Bizum a tots/es aquells/es que amb bona voluntat vulguin col·laborar amb aquest poble que tant els ajuda a fer salut,  baixar el colesterol i a fer running.

  A sota trobareu un link i un codi QR que us portarà a la pàgina on hi ha les instruccions per poder fer-ho. Recordeu que si en fer el Bizum cliqueu el botó de “Donació” us la podreu desgravar d’hisenda en la propera declaració.

  Encoratgem tots i totes els/les castellvellencs i castellvellenques a que si troben algun reusenc, li ensenyin el codi QR o el link perquè pugui fer el seu donatiu.

  Fes la teva DONACIÓ per la Banya

  imagen  Més


 • CONCURS DE NARRATIVA LLIURE EN CATALÀ EL PORTAL COMUNICAT EN RELACIÓ AL VEREDICTE DEL JURAT


  Per motius relacionats amb la pandèmia de la COVID19, la resolució del jurat, que estava prevista per finals de desembre de 2020, es postposa i es farà pública el 8 de gener de 2021 i es posarà en coneixement dels participants.

  L'acte de lliurament de premis, queda condicionat per les condicions epidemiològiques i preventives derivades de la COVID19.

   

  Us preguem disculpeu les molèsties.


  Més


 • APROVACIÓ D'UNA MODIFICACIÓ PUNTUAL DE NORMES SUBSIDIÀRIES DEL PLANEJAMENT


  L’Ajuntament Ple, en sessió de data 16 de desembre de 2020, va aprovar per unanimitat l’aprovació inicial de l’expedient de modificació puntual de normes subsidiàries de planejament urbanístic vigent de desclassificació de diverses finques de particulars de Castellvell del Camp.

   

  El que se sotmet a informació pública pel termini d’un mes, mitjançant edicte al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, al BOPT, en un diari de major publicació i a la web municipal, a l’efecte de presentació de les corresponents reclamacions i/o al·legacions.


  Podeu consultar les modificacions clicant al següent enllaç:

  Modificació puntual de normes 2020  Més


 • MODIFICACIÓ OOFF Núm. 1, 2 i 4


  Aprovada la modificació del text de les següents ordenances fiscals:


  Més


 1. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...
 2. Següent

Amb el suport de:

Castellvell del Camp , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?