Ets a: Portada > Notícies

Notícies


 • LLAR D'INFANTS "ELS EIXERITS"


  Us adjuntem l'oferta de places escolars de la LLar infants municipals Els Eixerits pel curs 2021-22.


  Més


 • SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE TARRAGONA: LLAR D'INFANTS CURS 2019-2020

  SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE TARRAGONA: LLAR D'INFANTS CURS 2019-2020


  La Diputació de Tarragona ha atorgat a l'Ajuntament de Castellvell del camp una subvenció de 18.200,00 €  del programa extraordinari d'ajuts per al funcionament de les llars d'infants públiques de titularitat municipal i el primer cicle d'educació infantil en escoles rurals, curs 2019-2020.


  Més


 • Pressupostos Participatius 2021-2022


  L’Ajuntament de Castellvell del Camp ha aprovat per primera vegada un procés participatiu per permetre que la ciutadania decideixi sobre una part dels pressupostos municipals de l’any 2022. La ciutadania proposarà i decidirà a què es destinaran 30.000 euros de la partida d’inversions. Durant el mes de maig es durà a terme una campanya de comunicació del procés que inclourà la seva presentació pública i difusió informativa a través de la pàgina web i xarxes socials. El termini per presentar propostes s’iniciarà l’1 de juny de 2021. 

  L’objectiu dels Pressupostos Participatius és promoure i implicar a la ciutadania en la presa de decisions sobre el destí d’una part dels recursos públics, mitjançant un sistema de participació activa.

  El text íntegre del decret d’aprovació de les bases que regularan el procés de Pressupostos Participatius s’ha publicat a la pàgina web municipal, a l’e-tauler i al tauler d’edictes de l’Ajuntament de Castellvell del Camp en data 30 d’abril de 2021.


  Decret


  Més


 • Publicació de la llista provisional d'admesos i exclosos del procés de convocatòria per constituir una borsa de treball d’oficials de segona de la brigada municipal i una borsa de treball de peó


  Publicació de la llista provisional d'admesos i exclosos del procés de convocatòria per constituir una borsa de treball d’oficials de segona de la brigada municipal i una borsa de treball de peó de serveis múltiples, nomenar al tribunal qualificador i data de la prova de català

   

  Per Decret de l’alcaldia de data 29 d’abril de 2021, s’han aprovat les llistes provisionals d’aspirants admesos i exclosos per a constituir la borsa de treball per cobrir places de d'oficials de segona i peons de la brigada municipal, s’ha nomenat al tribunal qualificador i s’ha convocat als aspirants que no hagin acreditat el nivell de català a la prova corresponent el dia 20 de maig de 2021.

   

  El text íntegre dels decrets s’ha publicat a la pàgina web municipal, al e-tauler i al tauler d’edictes de l’Ajuntament de Castellvell del Camp en data 30 d’abril de 2021.


  Oficial segona

  Peó


  Més


 • PUBLICACIÓ DE CONVOCATÒRIA I BASES DEL PROCÉS SELECTIU PER CONSTITUIR UNA BORSA DE TREBALL D’AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA DE GESTIÓ DE L’AJUNTAMENT DE CASTELLVELL DEL CAMP


  PUBLICACIÓ DE CONVOCATÒRIA I BASES DEL PROCÉS SELECTIU PER CONSTITUIR UNA BORSA DE TREBALL D’AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA DE GESTIÓ DE L’AJUNTAMENT DE CASTELLVELL DEL CAMP

  Per acord de Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 13 d’abril de 2021, es van aprovar les Bases i la convocatòria per a constituir una borsa       de treball de personal laboral temporal denominació “Auxiliar administratiu/va de gestió” de l'Ajuntament de Castellvell del Camp”, mitjançant concurs de mèrits.

  Les bases i convocatòria han estat publicades al BOPT i al DOGC en data 29 d’abril de 2021. El termini per presentar les sol·licituds per formar part del procés selectiu és de 20 dies hàbils a comptar de l’endemà de la seva publicació, per tant el termini de presentació finalitza el dilluns dia 27 de maig de 2021.

  En l’annex adjunt, trobareu les bases de la convocatòria i el model de la instància i documentació a presentar per formar part del procés selectiu.


  Bases convocatòria

  Model instància


  Més


 • Impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica


  Benvolguts,

  Benvolgudes,

  Com sabeu, enguany s’implantarà el nou impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica, un tribut de fiscalitat verda la recaptació del qual es destinarà íntegrament a accions de millora de l’entorn i del transport públic, a fomentar les energies renovables i els vehicles nets, i a impulsar la mobilitat sostenible, la gestió dels parcs naturals i la recerca.

  Aquest tribut afectarà les persones (físiques i jurídiques) que siguin titulars d’un vehicle (turisme, furgoneta o motocicleta) amb domicili fiscal a Catalunya el 2020. I, també, les persones jurídiques sense residència fiscal a Catalunya, però que hi tinguin un establiment, sucursal o oficina i vehicles registrats el 2020.

  El padró provisional dels vehicles que tributen per l’impost es podrà consultar a la seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya a partir de l’1 de maig del 2021.

  Us trametem adjunt un díptic informatiu pensat per facilitar la consulta del padró als ciutadans, especialment als que no estan gaire familiaritzats amb la tramitació per internet. Així, de manera senzilla i molt visual, es descriuen tots els passos que cal fer per consultar el padró i saber l’import a pagar, per dur a terme una modificació de dades en cas de trobar-hi alguna incorrecció, i també per domiciliar l’impost i subscriure’s a les notificacions electròniques de l’ATC, cosa que implica una bonificació del 2% en la quota de l’impost.

  Trobareu la informació general relacionada amb l’impost a https://atc.gencat.cat/ca/tributs/impost-emissions-vehicles/. I, si en voleu saber més, podeu consultar la pàgina impostco2.gencat.cat.

  Díptic informatiu

  Salutacions cordials.


  Més


 • SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE TARRAGONA. PAM 2021

  SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE TARRAGONA. PAM 2021


  Per acord de la Junta de Govern de la La Diputació de Tarragona, de 23 de març de 2021, s'ha atorgat a l'Ajuntament de Castellvell del Camp una subvenció de 160.029,64 €, corresponen al Pla d'Acció Municipal (PAM) 2021.

  Amb aquesta subvenció és realitzaran 3 actuacions:

  • Millores al paviment de la Urb. Les Arboceres amb un cost  de 56.841,98 € i una subvenció del PAM 2021 de 53.999,88 €.

  • Substitució lampares de l'enllumenat VSAD per LED a la Urb. Castellmoster amb un cost de 67.368,02 € i una subvenció del PAM 2021 de 63.999,00 €.

  • Millores a la Urbanització Les Serres amb un cost de 44.242,90 € i una subvenció del PAM 2021 de 42.030,76 €.


  Més


 • PUBLICACIÓ DE CONVOCATÒRIA I BASES DEL PROCÉS SELECTIU PER CONSTITUIR UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC/A AUXILIAR DE BIBLIOTECA DE L’AJUNTAMENT DE CASTELLVELL DEL CAMP


  Per acord de Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 17 de febrer de 2021, es van aprovar les Bases i la convocatòria per a constituir una borsa de treball de personal laboral temporal denominació “Tècnic/a auxiliar de Biblioteca” de l'Ajuntament de Castellvell del Camp”.

  Les bases i convocatòria han estat publicades al BOPT i al DOGC en data 23 de març de 2021. El termini per presentar les sol·licituds per formar part del procés selectiu és de 20 dies hàbils a comptar de l’endemà de la seva publicació, per tant el termini de presentació finalitza el dilluns dia 22 d’abril de 2021.

  En l’annex adjunt, trobareu les bases de la convocatòria publicades al DOGC i el model de la instància i documentació a presentar per formar part del procés selectiu.


  Bases convocatòria

  Instància


  Més


 • PUBLICACIÓ DE CONVOCATÒRIA I BASES DEL PROCÉS SELECTIU PER CONSTITUIR UNA BORSA DE TREBALL DE PEÓ DE SERVEIS MÚLTIPLES I UNA BORSA DE TREBALL D’OFICIALS DE 2ª DE LA BRIGADA MUNICIPAL DE L’AJUNTAMENT DE CASTELLVELL DEL CAMP


  Per acord de Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 3 de març de 2021, es van aprovar les Bases i la convocatòria per a constituir les borses de treball de personal laboral temporal denominació “Peó de serveis múltiples” i “Oficial de 2ª de la brigada municipal” de l'Ajuntament de Castellvell del Camp”.

  Les bases i convocatòria han estat publicades al BOPT i al DOGC en data 18 de març de 2021. El termini per presentar les sol·licituds per formar part del procés selectiu és de 20 dies hàbils a comptar de l’endemà de la seva publicació, per tant el termini de presentació finalitza el dilluns dia 20 d’abril de 2021.

  En l’annex adjunt, trobareu les bases de cada una de les convocatòries i el model de la instància i documentació a presentar per formar part del procés selectiu.


  Bases Oficial 2a.

  Bases Peó

  Instància Oficial i peó


  Més


 • Veredicte del Jurat del 8è concurs de contes del Lluert, 12/03/2021

  Veredicte del Jurat del 8è concurs de contes del Lluert, 12/03/2021  Us adjuntem el veredicte del jurat que es va dictar el divendres 12 de març de 2021.


  Més


 1. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...
 2. Següent

Amb el suport de:

Castellvell del Camp , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?