Ets a: Portada > Notícies

Notícies


 • CASAL D'ESTIU MOULABANYA 2020

  CASAL D'ESTIU MOULABANYA 2020  Malgrat la situació en què ens trobem, un any més posem en marxa el Casal Moulabanya per a infants entre 3 i 12 anys (de P3 fins a 6è). Una situació que demanarà esforç i comprensió de totes les parts implicades en el funcionament de l’activitat.

  Hem de ser conscients que tot i que estem en fase de desescalada, són unes circumstàncies no normals que dificulten enormement l’organització d’activitats col·lectives. Per aquest motiu aquest any el casal NO oferirà l’opció de quedar-se a dinar i per tant NO hi haurà servei de menjador.


  Més


 • PLA D'OBERTURA ESCOLA SANTA ANNA

  PLA D'OBERTURA ESCOLA SANTA ANNA


  Des de l'escola us fem arribar una infografia amb la informació sobre el Pla d'obertura a partir de dilluns dia 1 de juny.

  Podeu consultar el Pla d'Obertura en el següent enllaç: Pla d'obertura escola Santa Anna


  Més


 • PLA DE REOBERTURA DAVANT SITUACIÓ COVID-19 EN FASE 2 DE DESESCALADA DEL SERVEI EDUCATIU LLIM EIXERITS, DINS DEL PERÍODE ESCOLAR 2019-2020.


  Podeu consultar en el següent enllaç el Pla de reobertura davant la situació Covid-19 en fase 2 de desescalada del servei educatiu Llar Infants Eixerits dins del període escolar 2019-2020:


  Més


 • AJUDES AL LLOGUER


  La Generalitat obre avui una línia d'ajuts extraordinària per pagar el lloguer de famílies amb dificultats econòmiques sobrevingudes per la COVID-19.

  ️ Són ajuts directes per pagar un màxim de 6 mensualitats i s'atorgaran per ordre d'arribada fins a exhaurir el pressupost.

  📝 Per optar a l’ajut cal patir una d’aquestes situacions arran del COVID-19: estar a l’atur, estar sotmès a un ERTO, tenir una retallada de sou o haver hagut de reduir la jornada de treball per motius de cures (en aquest darrer cas cal ser un empresari).

  📍 A la demarcació de Tarragona l'ajut serà, com a màxim, de 500 € al mes.

  ️ Fes la sol·licitud a gen.cat/3cFdg7n

  Preguntes freqüents gen.cat/36fZOVg

  ️ Més info al 900 922 841 i a http://agenciahabitatge.gencat.cat


  Més


 • PREINSCIPCIÓ LLAR D'INFANTS CURS 2020-2021

  PREINSCIPCIÓ LLAR D'INFANTS CURS 2020-2021


  Si voleu preinscriure la vostra filla o fill a la Llar d'Infants "Els Eixertis" pel proper curs  trobareu tota la informació a l'apartat:

  Llar d'Infants Municipal- Procés de matriculació.

  Des d'allí us podreu descarregar els documents de preisncripció i de sol·licitud de bonificació que ofereix l'Ajuntament de Castellvell del Camp  Més


 • MODIFICACIÓ CALENDARI FISCAL 2020

  MODIFICACIÓ CALENDARI FISCAL 2020


  Degut a la situació actual generada per la pandèmia del COVID-19 i amb la finalitat d'evitar o minimitzar el perjudici econòmic als contribuents i facilitar el compliment de les seves obligacions tributàries es proposa modificar el calendari fiscal per a l'exercici 2020.


  Més


 • BASES D’UNA LÍNIA DE SUBVENCIONS PER ALS USUARIS DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL “ELS EIXERITS” PER AL CURS ESCOLAR 2020-2021

  BASES D’UNA LÍNIA DE SUBVENCIONS PER ALS USUARIS DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL “ELS EIXERITS” PER AL CURS ESCOLAR 2020-2021


  Aquesta convocatòria té com a objecte la concessió d'ajudes per a sufragar parcialment les despeses d'ensenyament en nivell d'educació infantil 1r cicle (0 a 3 anys) per al curs 2020-2021, de l'alumnat de la Llar d’infants municipal “Els Eixerits” empadronat al municipi de Castellvell del Camp.

  Podeu consultar les bases en el següent enllaç: Bases

  Full sol·licitud: Full sol·licitud 


  Més


 • Qüestionari "La salut en temps de confinament pel coronavirus"


  La teva resposta és essencial!! Ajuda'ns a millorar la salut de la ciutadania i a planificar accions i serveis per abordar les conseqüències del confinament.

  Qüestionari "La salut en temps de confinament pel coronavirus" del Departament de Salut, IDIAPJG i ESADE. Gràcies!

  http://salutpublica.gencat.cat/ca/form/coronavirus/ 


  Més


 • PLE AJUNTAMENT DIA 1/04/2020


  Aquí teniu la gravació del Ple Ordinari que va tenir lloc el passat 1 d'abril de 2020 fet per videoconferència a causa de la situació de pandèmia COVID19


  Més


 • Telèfon de consultes i suport durant la pandèmia COVID 19


  Davant la situació de confinament, han sorgit de la població diferents iniciatives que ofereixen ajuda desinteressada (el grup de voluntaris/es que han confeccionat les mascaretes n’és una bona mostra). 

  En aquesta línia, el Dr. Esteban Fernández (veieu currículum a sota), ens ofereix la possibilitat de consultar ja sigui per telèfon o per whatsapp (665 608 138), qualsevol dubte mèdic complementari a les autoritats sanitàries en relació tant a l'estat actual de pandèmia per coronavirus, com qualsevol altre estat i situació que es pugui atendre de forma ràpida, que no suposi una urgència mèdica, en relació a la salut i les inquietuds sanitàries de la població de Castellvell, especialment sobre mesures de confinament, aïllament domiciliari, símptomes relacionats amb el coronavirus en les seves formes lleus que no es puguin atendre pels canals oficials o qualsevol altre atenció mèdica que es pugui gestionar de forma telefònica o telemàtica. 

  El telèfon estarà operatiu de 10.00 h fins a les 22.00 h i en coordinació amb l’Ajuntament i l’equip sanitari del CAP. 

  RECORDEU TAMBÉ QUE AQUEST SERVEI VOLUNTARI EN CAP CAS SUPLEIX ELS TELÈFONS DE SUPORT QUE DES DE LA GENERALITAT S’HAN HABILITAT:

  061 – URGÈNCIES PER CORONAVIRUS  SANITÀRIES

  012 -  CONSULTES GENERALS

  112 -  EMERGÈNCIES

  EL 900 053 723 per facilitat l’accés a LA MEVA SALUT

  L’aplicació STOP COVID 19 CAT

  Mail ciutadaniacampdetarragona.ics@gencat.cat (per contactar amb el vostre CAP).

   

  CURRÍCULUM ESTEBAN FERNÁNDEZ

  Especialista en medicina de la Educació física i l'esport.

  Ex Metge forense de l'Institut de medicina legal de Catalunya.

  Especialista universitari en psiquiatrIa forense.

  Màster en medicina avaluadora.

  Màster en Prevenció de Riscos Laborals.

  Co-autor del llibre “Guía práctica de lesiones”.

  Ex metge del primer equip del Nàstic de Tarragona i dels Castellers de Vilafranca.


  Més


 1. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...
 2. Següent

Amb el suport de:

Castellvell del Camp , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?