Ets a: Portada > El Poble > Itineraris per recórrer


itineraris


 

Itineraris per recórrer

Al municipi també  tenim quatre itineraris per a recórrer:

  • 1) La Ruta pel Camí de Prades que té una durada de 3 hores i un recorregut de 9 Km.
  • 2) La Ruta de la Ptda. de les Rouredes i de la Ptda. dels Suvians que té una durada de 2 hores amb un recorregut de 6,8 Km.
  • 3) La Ruta de les Pedreres que té una durada de 1h 45 min amb 6,5 Km de recorregut.
  • 4) La Ruta del Coll de Sant Joan que té una durada de 2h 15min amb un recorregut de 8 Km.

 

Ruta 1 (Verda): PEL CAMÍ DE PRADES:

Durada aprox: 3 h. (9 km)

Sortida a la Plaça de la Font Nova direcció al Picarany pel Camí de Prades, on es podrà enllaçar amb la ruta vermella (Rouredes) i més endavant amb la ruta morada (Collet de Sant Joan). Més endavant trobarem l'alzina del Llamp cap a la Riera del Salt, trobant al costat esquerra el mas de Rabassó direcció cap al Coll del Perelló, on podran enllaçar amb la ruta blava (Pedreres) en direcció cap al poble novament.

Ruta 2 (Vermella): PER LES ROUREDES I ELS SOVIANS:

Durada aprox: 2 h. (6,8 km)

Sortida a la Plaça de la Font Nova direcció al Coll del Perelló, passant pels Sovians (punt més alt del terme 476 m), baixant cap al Pi de la Catalana, seguint per la Roureda i cap al poble pel Camí de Prades.

Ruta 3 (Blava): PER LES PEDRERES:

Durada aprox: 1 h. 45 min. (6,5 km)

Sortida de Castellvell en direcció al pont de l'Espinós, pel Camí de Monterols, on trobarem la Pedrera del Coubi en direcció el Coll del Perelló, on es podrà enllaçar amb la ruta verda (Camí de Prades) en direcció a la Plaça de la Font Nova.

Ruta 4 (Morada) COLLET DE SANT JOAN:

Durada aprox: 2 h. 15 min. (8 km)

Sortida cap al Mas del Víctor fins al Collet de Sant Joan i de tornada podrem enllaçar-la de nou amb la ruta verda (Camí de Prades) en direcció a la Plaça de la Font Nova.
© Castellvell del Camp, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Baix Camp. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo